National Advisory Council (NAC) June Meeting Agenda

Planning for Animal Wellness (PAW) Subcommittee Briefing

June 26, 2024 | 3:30pm - 5:00pm ET

1. Welcome and Opening Remarks (3:30pm - 3:35pm, 5 minutes)

- Designated Federal Officer (DFO) starts meeting and identifies purpose of meeting.
- Subcommittee Chair Kelly McKinney introduces himself, begins the meeting and welcomes participants.

2. PAW Subcommittee Overview (3:35pm - 3:40pm, 5 minutes)

 Subcommittee Chair gives an overview of the PAW Subcommittee and its requirements.

3. Recommendation Presentation (3:40pm - 3:55pm, 15 minutes)

Subcommittee Chair presents the PAW Subcommittee's recommendation.

4. NAC Q & A (3:55pm - 4:15pm, 20 minutes)

 NAC Chair Carrie Speranza will facilitate a NAC member question-and-answer session for PAW Subcommittee.

5. Public Comment Period (4:15pm - 4:30pm, 15 minutes)

 Ground rules for the public comment period are stated and time for each speaker from the public. The public comment period is open.

6. NAC Vote (4:30pm - 5:00pm, 30 minutes)

- Subcommittee Chair identifies what is being voted on and asks for any clarifying questions.
- NAC Chair will do roll call and DFO will record and manage logistics.
- NAC members provide any last discussion and vote.